Deel

Volg of deel Kerkbalans via Facebook of Twitter.

Geef

Ben je lid van een kerk? Dan ontvang je in januari bericht van jouw parochie of gemeente. Via een brief, e-mail of misschien een telefoontje word je gevraagd je plaatselijke kerk te steunen. En krijg je meer uitleg over waar jouw bijdrage precies voor nodig is. Vervolgens kan je zelf aangeven hoeveel jij wilt geven.

Nu al geven? Neem contact op met je plaatselijke kerk, of maak jouw bijdrage over op de bankrekening van je parochie of gemeente o.v.v. Actie Kerkbalans 2023.

"“Mijn kerk is er voor mij en ik ben er voor mijn kerk. Daarom wil ik geven, om later weer met een dankbaar hart te ontvangen wat ik zo waardevol vind.”" - Martha (57)

Ook de Belastingdienst helpt een handje mee

Jouw gift aftrekken voor de belastingaangifte? Geef dan als periodieke gift. Zo kun je meer geven zonder dat het je meer kost.

Een periodieke gift moet je schriftelijk vastleggen voor  minimaal vijf jaar achtereen. Ook de kerk moet het formulier ondertekenen. Geïnteresseerd? Neem contact op met de contactpersoon van je gemeente of parochie. Zij helpen je graag.