Betaling

U bestelt producten uit de webshop altijd ‘op rekening’. Dat betekent dat u pas een factuur ontvangt, wanneer uw bestelling naar u wordt verzonden. U ontvangt een factuur per e-mail.

Account nodig om te bestellen

Als lid van de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms Katholieke Kerk in Nederland, de Oud Katholieke Kerk van Nederland  of de Evangelische Broeder Gemeente kunt u  Kerkbalans artikelen in de webshop bestellen. Het is daarvoor wel nodig dat u ingelogd bent met uw Kerkbalans account. Heeft u nog geen account? Klik hier om een nieuw account aan te vragen.

Wijzigen van uw bestelling

Het kan voorkomen dat u na het plaatsen van uw bestelling nog iets wilt aanpassen. Neemt u in dat geval contact met ons op. In overleg met u kijken we wat er mogelijk is.

Bestel op tijd

  • Als u uiterlijk 15 oktober bestelt worden verzendingen gestart vanaf half november en garanderen we dat uw materiaal uiterlijk 1 december wordt verzonden.
  • Als u tussen 16 oktober en 1 december bestelt, wordt er zo snel mogelijk gestart met verzendingen nadat de bestellingen van voor 15 oktober zijn afgehandeld en we garanderen dat uw materiaal uiterlijk 24 december wordt verzonden.
  • Als u na 1 december en uiterlijk 1 januari bestelt, zullen we ons best doen om uw bestelling voor 15 januari 2023 bij u te hebben en we verwachten dat dit ook zal lukken, maar uw bestelling wordt afgehandeld na afhandeling van de bestellingen die voor 1 december zijn binnengekomen, en wel op volgorde van binnenkomst. Op aanvraag geven we een indicatie (geen garantie) wanneer we verwachten dat bestelling verzonden kan worden of klaar is voor verzending. Dit zal afhankelijk zijn van type bestelling en de drukte die er nog is.
  • Als u na 1 januari nog bestelt: we doen ons best, maar op eigen risico, als u uw materiaal nog voor 15 januari in huis wilt hebben (afhankelijk van type bestelling en de nog bestaande drukte).
  • Levertijden LRP-team: Raadpleeg daarvoor de informatie op de LRP website.

Alleen LRP producten, diensten en verwerking?

Leden van de Protestantse Kerk die alleen diensten en materialen van de afdeling LRP nodig hebben kunnen dit rechtstreeks bestellen via het LRP. Klik hier om naar de afdeling LRP te gaan.

Wilt u materialen uit de Kerkbalans webshop combineren met diensten van de afdeling LRP? Klik dan hier voor meer informatie.

Retouren

Klik hier voor informatie over het terugzenden van bestellingen.