Betaling

U bestelt producten uit de webshop altijd ‘op rekening’. Dat betekent dat u pas een factuur ontvangt, wanneer uw bestelling naar u wordt verzonden. U ontvangt een factuur per e-mail.

Uw korting

Als lid van de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms Katholieke Kerk in Nederland of de Oud Katholieke Kerk van Nederland ontvangt u korting op de getoonde standaardprijzen. Als u inlogt met uw account, ziet u uw korting. Heeft u nog geen account? Klik hier om een nieuw account aan te vragen.

Wijzigen van uw bestelling

Het kan voorkomen dat u na het plaatsen van uw bestelling nog iets wilt aanpassen. Neemt u in dat geval contact met ons op. In overleg met u kijken we wat er mogelijk is.

Bestel op tijd

  • De meeste besteltijdstippen met de daarbij horende levertermijnen zijn nu (december) verstreken. Maar als u uiterlijk 1 januari bestelt, zullen we ons best doen om uw bestelling voor 15 januari 2022 bij u te hebben en we verwachten dat dit ook zal lukken, maar uw bestelling wordt afgehandeld na afhandeling van de bestellingen die voor 1 december zijn binnengekomen, en wel op volgorde van binnenkomst. Op aanvraag geven we een indicatie (geen garantie) wanneer we verwachten dat bestelling verzonden kan worden of klaar is voor verzending. Dit zal afhankelijk zijn van type bestelling en de drukte die er nog is.
  • Als u na 1 januari nog bestelt: we doen ons best, maar op eigen risico, als u uw materiaal nog voor 15 januari in huis wilt hebben (afhankelijk van type bestelling en de nog bestaande drukte).
  • Levertijden LRP team: Bestellen na 1 december met daaraan gekoppeld Kerkbalans-dienstverlening door de verwerker van het LRP-team is geheel voor eigen risico, als u uw materiaal nog voor 15 januari binnen zou willen hebben.

Alleen LRP producten, diensten en verwerking?

Leden van de Protestantse Kerk die alleen diensten en materialen van de afdeling LRP nodig hebben kunnen dit rechtstreeks bestellen via het LRP. Klik hier om naar de afdeling LRP te gaan.

Wilt u materialen uit de Kerkbalans webshop combineren met diensten van de afdeling LRP? Klik dan hier voor meer informatie.

Retouren

Klik hier voor informatie over het terugzenden van bestellingen.