Wat is LRP dienstverlening en verwerking?

De ondersteuning van het LRP-team kan bestaan uit het personaliseren van de actiematerialen met de adresgegevens zoals die bekend zijn in de ledenregistratie-databank. Het LRP kan ook helpen bij het automatisch verwerken van toezeggingsformulieren en acceptgiro’s.

Wie kan gebruik maken van het LRP?

Alle kerken van de Protestantse kerk in Nederland.

Verandering in de werkwijze bij LRP bestellingen

Bestellingen in de webshop www.kerkbalans.nl en bestellingen van producten en diensten van Team LRP dienen voortaan separaat te worden gedaan, er is geen gezamenlijke bestellijst meer en er vindt geen afstemming meer plaats tussen Team LRP en Team Kerkbalans. Wel kunt u, na afronding van het bestelproces in de webshop van Kerkbalans zoals gebruikelijk aanvinken dat u ook LRP dienstverlening wil afnemen en dan komt u met een link op de site van Team LRP terecht. Dat gaat als volgt:

Hoe verloopt de doorverwijzing naar de LRP pagina?

U doet uw bestelling in de Kerkbalans.nl webshop en sluit die bestelling af in de afrekenmodule. Tijdens de bestelling ziet u staan of u uw bestelling door het LRP wilt laten behandelen. Na het bestellen ziet u een link naar het LRP systeem. U loopt in de LRP webshop door de vragenlijst en vult deze aan met uw wensen en gegevens van uw gemeente.

 

 

Verwerken van de bestelling

De bestellingen bij Team Kerkbalans en Team LRP worden door dezelfde partij (Multi Media Concepts MMC, voor druk én distributie) afgehandeld zodat bestelde standaardmaterialen, promotieartikelen, drukwerk op maat en LRP producten zoals antwoordformulieren, als het goed is in één keer geleverd worden.

Twee of drie facturen

Van Team Kerkbalans ontvangt u, na verzending van de bestelde artikelen een digitale factuur. De factuur voor de dienstverlening van het LRP-team ontvangt u pas wanneer duidelijk is welke en hoeveel diensten zijn geleverd. En als u maatwerk producten hebt besteld (folders met eigen tekst en afbeeldingen, enveloppen met eigen teksten of genummerde antwoordenveloppen) ook nog een separate factuur van MMC.

Alleen LRP producten, diensten en verwerking nodig?

Leden van de Protestantse Kerk die alleen diensten en materialen van de afdeling LRP nodig hebben kunnen dit rechtstreeks bestellen via het LRP. Klik hier om naar de afdeling LRP te gaan.

 

Voor vragen over LRP bestellingen kunt u terecht bij de helpdesk van Team LRP: Tel. 030 880 1777 (bereikbaar maandag t/m donderdag 09:00-17:00 uur en vrijdag 09:00-16:00 uur).