U kunt u in de webshop oriënteren op de producten die voor de actie Kerkbalans 2022 te bestellen zijn. De getoonde prijzen zijn bruto prijzen; aan gemeenten van de Protestantse Kerk en parochies van de Rooms-Katholieke Kerk worden lagere prijzen berekend. Deze worden pas zichtbaar als u bent ingelogd.

Belangrijk: ook om bestellingen te kunnen plaatsen dient u te zijn ingelogd. Vanwege aanpassingen in het systeem achter de webshop kan het zijn dat u uw inloggegevens dient aan te passen. In de webshop vindt u aanwijzingen hoe dat te doen, en/of hoe een nieuw account aan te maken.

Vanwege een doorgevoerde wijziging in onze systemen constateren we momenteel dat er een aantal moeilijkheden voor bestellers zich kunnen voordoen:

  • Het systeem werkt soms traag. Daar wordt door onze websitebouwer hard aan gewerkt, maar vooralsnog kunnen we u allen maar vragen bij het bestellen wat geduld uit te oefenen. Een bestelling van bijvoorbeeld vier artikelen kan soms zo maar een kwartier duren.
  • Soms lukt het u niet om in te loggen. Als dat zo is: graag bellen naar 078-6393669 of mailen naar info@kerkbalans.nl .
  • Soms lukt het niet om een bestelling af te ronden. Vaak gebeurt dat omdat u geen bezorgadres hebt ingevuld, dat is wel nodig ook als u de verwerking door Team LRP laat verzorgen.
  • Soms komt u na de bestelling niet in de LRP-omgeving; u was misschien gewend een vinkje LRP ja/nee aan te vinken maar nu dient u op de afrondingspagina op de link van LRP te klikken. Dan komt u in de bestelomgeving van team LRP.

Voor besteltermijnen en levertijden: klik hier
Voor informatie voor gemeenten die met LRP werken: klik hier